För att vi ska kunna erbjuda våra medlemmar så mycket som möjligt så krävs det att fler vill vara med och göra det möjligt. Just nu fattas det personer på flera platser och det gör att arbetet för rasen blir lidande och vi hinner inte vara tillgängliga eftersom vi helt enkelt inte räcker till. Vi har förstått att medlemmar ibland inte har fått svar när de har hört av sig eller att de tidigare saknat respons när de erbjudit sig att hjälpa till på olika sätt och det är inte en sådan klubb vi vill vara. Så, har du tidigare anmält intresse, tveka inte att höra av dig igen!

Chihuahuabladet

Kanske vår mest uppskattade medlemsförmån! Vi skulle behöva en redaktör som skulle kunna ta tag i arbetet och tillsammans med redaktionen skapa en bättre struktur för att underlätta arbetet för alla. Vi behöver också fler redaktionsmedlemmar som både vill skriva och vara påhittiga när det kommer till att fylla tidningen med spännande innehåll för alla medlemmar.

Sociala medier
Gruppen svarar på klubbens info-mail och uppdaterar hemsida, Facebooksidan och Instagramkontot. Tid har lagts på att skapa lätta manualer så det krävs bara hyfsad kunskap för att kunna göra det. När vi har varit flera har vi haft ett schema där man har haft ansvar för en månad i taget så att arbetet inte ska bli så betungande men det kan komma att behöva ändras beroende på hur många vi blir.
Känner du att du skulle vara intresserad, att du har tid och engagemang att lägga ner så skicka ett mail till info@chihuahuacirkeln.com och berätta mer om dig själv!
Vänligen,
Styrelsen