Här hittar du topplistor genom åren. Uträkningarna är gjorda av Louise Östh och grundar sig på utställningsresultat. För att se hur poängen beräknas, se artikeln ”Uträkning” nedan.

Skicka gärna in uppfödar- och avelsresultaten då dessa inte kan kontrollräknas annars.
Dessa skickas till: Louise Östh Fudalsvägen 11 792 77 Nusnäs
E-post: lollo@minifashion.se

Listorna publiceras även i Chihuahuabladet. Om din hund eller kennel placerat sig på någon av årets listor vill vi gärna att du skickar in en bild vi kan ta med i tryck, men det är givetvis frivilligt. Deadline för att skicka in till CB samma som för aktuellt nummer, vi efterlyser bilder via sociala medier innan, men om ingen bild kommit innan den går i tryck publicerar vi bara hundens namn.

Du kan få topplisterosett och/eller diplom (skickat via e-post i pdf-format) för din placering mot självkostnadspris och porto, 165 kr för topplisterosetten inkl porto. Skulle du placerat dig på första plats står klubben för rosetten, men du behöver fortfarande höra av dig och bekräfta att du önskar få den.
Om du vill ha bild i tidningen, diplom, topplisterosett eller alltihop så behöver du ta kontakt med oss och berätta, senast 1 juni 2023. Skicka ett mail med hundens namn, vilken lista det gäller och vad du önskar till:
E-post: info@chihuahuacirkeln.com

Tar du inte kontakt i tid och berättar vilka önskemål du har så gör klubben inget annat än att trycka hundens namn på listorna i tidningen. Ev betalning gör också senast 1 februari till klubbens Swish 1231205855 eller Plusgiro 92 04 76-9 (märk betalningen med rosett + lista + placering och bifoga gärna en skärmdump på den i mailet).

Nedan hittar du  hur man räknar ut poängen. För att kunna delta i tävlan måste ägaren (eller leasinghemmet) vara medlem i Chihuahuacirkeln. Om våra nordiska kollegor placerat sig förväntar vi oss medlemskap i det egna landets rasklubb. Enda undantaget är för årets avelstik/avelshane, där medlemskap i klubben inte krävs. Självklart gäller SKKs och FCIs aktuella regler för tävlan och du måste vara medlem i CC för att kunna få topplisterosett eller diplom.

10-i-topp-Uträkning