Här hittar du topplistor genom åren. Uträkningarna görs av Sandra Engström & Eva Thorell och grundar sig på resultat inom de olika ”aktiva grenarna”. För att se hur poängen beräknas, se artikeln ”Uträkning Årets Aktiva” nedan.

Har din hund placerat sig på någon av listorna skicka gärna in en representativ bild av detta så läggs den upp. Bilden behöver vara av bra upplösning  (ej för liten eller pixlig), gärna 300 dpi. Är det någon information kring din hund som inte stämmer, hör av dig till oss på E-post: Aktivchi@gmail.com

Årets listor uppdateras vanligen en gång under året, så att man kan följa ställningen. Datumet bredvid anger när listan senast är uppdaterad. Tävlingen om 10 i topp och ”årets hund” inom de olika grenarna pågår från 1/1 till 31/12 varje år.

En bit in på det nya året räknas slutresultaten ut. Det dröjer lite för att resultat ibland kan ta lång tid att registreras och bli korrekt. Vi väntar därför lite med att lägga ut slutresultat, för att försöka försäkra oss om att det blir rätt. Tävlingsresultaten utläses ett och ett via SKK Hunddata och räknas därmed ut utifrån de officiella registrerade resultaten. Ägare till hund får gärna kontakta oss om något resultat är felregistrerat, så att vi kan hålla koll och invänta en eventuell ändring.

Nedan hittar du listor på placerade hundar genom åren samt hur man räknar ut poäng.

 

2019

2018

2017

2016

2015 

2014

2013