Hej,

Nytt år, ny lista!

Även i år har man har möjlighet att betala för uppfödarlistan + kritiker till ett rabatterat pris på 150 kr, istället för 100 kr för uppfödarlistan + 99 kr för kritiker.
Alla som fortsatt vill stå med på uppfödarlistan får maila över en kopia på inbetalningen till info@chihuahuacirkeln.com önskar man bli borttagen från listan så får man gärna maila och säga till om det.
Har betalningen ej kommit klubben tillhanda innan den 1/2-2024 kommer man att bli bortplockad från uppfödarlistan.
VIKTIGT! Glöm ej att märka din betalning med Uppfödarlista + kennelnamnet, eller Uppfödarlista Kritik + kennelnamn.
Instruktioner som följande för att stå med på uppfödarlistan:

En avgift på 100kr/år.
Medlemskap i klubben.
Valpgåvomedlemskap ska ingå i valppriset.
Att du/ni följer SKKs regler.
Frågor angående uppfödarlistan besvaras på info@chihuahuacirkeln.com.

Innan en uppfödare kommer med på listan görs en kontroll med SKK att inga hinder för hänvisning föreligger samt att betalningen är ChihuahuaCirkeln tillhanda.
Skulle du upptäcka något som inte stämmer var vänlig och hör av dig till webmaster. Observera att alla innehavare av kennelnamnet skall vara medlemmar i Chihuahuacirkeln.
Avgiften för att stå med på uppfödarlistan gäller per kalenderår och gäller from 1/1 – 31/12 oavsett när avgiften blivit inbetald.

Betalning görs till Plusgiro 92 04 76-9 Chihuahuacirkeln eller via swish på nummer 1231205855 ( Märk betalningen med Uppfödarlista + kennelnamnet)

Är du medlem och vill stå med på uppfödarlistan fyller du i och skickar in följande uppgifter och bifogar kvitto på inbetalningen till info@chihuahuacirkeln.com :
*medlemsnummer
*kennelnamn
*namn
*län
*telefonnummer
*e-postadress
*hemsidesadress

Mvh
ChihuahuaCirkeln